Mere vigtig løbsinfo: Transponders og flere kørenumre (Nyt link)


Kære alle,

Så er der mere nyt!! (Ny mail, med nyt link til MyLaps!

Transponders
Vi har i dag modtaget transponders. Disse bliver delt ud på mandag d. 11/4 fra kl 18-20 inde fra klubhuset. Har du ikke mulighed for at hente dem dér, finder vi ud af det torsdag.
Transponderen skal aktiveres når i kommer hjem: Opret en profil på http://www.mylaps.com/en og aktiver din transponder via PC (USB). Har du brug for hjælp, så tager vi det senere på ugen.
Endelig skal transponderen monteres på cyklens forgaffel.

Kørenumre
Vi har fået genereret flere kørenumre. Husk at dem af jer der har kørt jer til til et lavt nummer har mulighed for at vælge om i vil bruge det eller UEC nummeret. Kørenumre er vedhæftet mail sendt til klubbens medlemmer

Som skrevet i forrige mail kan man enten lave front + side nummerplader udfra en “word” skabelon på DMU’s hjemmeside eller købe nummerplader. Hold øje med Dan eller Londorf der nok kommer på banen i løbet af ugen.

DMU Licens kort
Vi har også fået en ordentlig stak licenskort. Disse bliver også udleveret mandag. (DCU licens kort bliver sendt hjem til jer).

Tilmelding

Tilmelding foretages her: http://loebskalender.dmusport.dk/index.php?sport=2&formYear=2016 og i kan vælge mellem at tilmelde jer en enkelt afdeling eller alle. Sidste frist for tilmelding på onsdag. Ganske få af jer har ikke fået et nummer endnu. Det skulle i gerne få mandag eller senest tirsdag.

Husk når denne større BMX revolution er klaret, så bliver det hele meget nemmere fremadrettet 🙂

God weekend,

logo.gif?alpha=1

Roskilde BMX Klub
Web: www.roskildebmx.dk
Facebook: www.facebook.com/RoskildeBMX og www.facebook.com/hal11bmx