Handelsbetingelser

Handelsbetingelser
Forretningsbetingelser for Roskilde Bmx klub´s website www.roskildebmx.dk

Generelle oplysninger om klubben:
Klubbens juridiske navn: Roskilde Bmx klub
Selskabsform: Forening
CVR-nummer: 32497748
Postadresse:

Roskilde Bmx klub
Kasserer Gitte Nielsen
Darupvang 50A
4000 Roskilde

Officiel e-mail adresse: kasserer@roskildebmx.dk
Officiel web-adresse: www.roskildebmx.dk

PRISER
Alle priserne på www.roskildebmx.dk er ikke tillagt moms, da vi er en forening.
Når du via dit dankort køber et af følgende produkter:
– Kører medlemskab
sker det som en forud betaling for den periode der er angivet ved købet.
www.roskildebmx.dk – Roskilde Bmx klub. kan opkræve et gebyr på 1 kr. pr. transaktion.
Der tilbydes ikke refundering af penge for dine køb via dit login kan du til enhver tid se dine køb

BETALING
På www.roskildebmx.dk kan du betale med følgende betalingsmidler:
Dankort/Visa-Dankort
eDankort
Betaling sker forud.
Vi bruger quickpay.dk som betalingsgateway til dankort læs mere på deres side om sikkerheden ved online betaling.

FORTRYDELSESRET
Der er ikke fortrydelsesret og og der refunderes ikke penge efter tilmelding til et hold eller venteliste.

PERSONOPLYSNINGER
Når brugeren klikker rundt på hjemmesiden, indsamles statistiske data. Disse data er helt ano-nyme, hvilket betyder at de ikke indeholder oplysninger, der kan identificere brugeren, selv om denne måtte være logget ind. Følsomme data, der sendes via nettet, er sikret ved brug af SSL kryptering (“Secure Socket Layer”). De servere, der opbevarer data om vores brugere, er placeret sikkert bag en firewall. Oplysninger opbevares ikke krypteret på serveren. De oplys-ninger, du giver, behandles i fuld fortrolighed og bliver udelukkende brugt i forbindelse med fakturering af indkøb hos Roskilde Bmx klub samt udsendelse af nyhedsbreve, som brugeren har tilmeldt sig.
Som registreret bruger hos Roskilde Bmx klub har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven
Personoplysningerne opbevares i 5 år efter sidste transaktion med kunden. Ingen registrerede personoplysninger videregives til tredjemand i nogen form på noget tidspunkt, medmindre det sker efter krav i lovgivning eller i øvrigt kræves af offentlige myndigheder. Brugernavn og adgangskode.
Kunder, der ønsker at tilmelde sig hold hos Roskilde Bmx klub, tildeles et brugernavn og en adgangskode. Det er kundens ansvar at opbevare disse informationer betryggende.

NYHEDSBREVE
Nyhedsbreve sendes enten via e-mail til den e-mailadresse, kunden har oplyst. Kunden kan til enhver tid framelde sig nyhedsbreve igen ved at slette sin profil.

PRISER
Alle priser er i danske kroner (DKK og de er ikke tillagt moms, da vi er en forening.)
Roskilde Bmx klub kan opkræve et gebyr på 1 kr. pr. transaktion.
Kunden afholder selv eventuelle gebyrer m.v. til egen kortudsteder.

ÆNDRING AF PRISER OG HANDELSBETINGELSER
De til enhver tid gældende priser og handelsbetingelser fremgår af hjemmesiden

FORBEHOLD
Roskilde Bmx klub tager forbehold for tryk- og prisfejl.
Roskilde Bmx klub er ikke ansvarlig for nedbrud af eller svigtende adgang til hjemmesiden, nedbrud i strømforsyning eller internetforbindelse, hærværk på systemet (både fysisk såvel som computervirus og hacking), misbrug af personoplysninger eller andre forhold og omstæn-digheder, som er uden for deres kontrol.

ANSVARSFRASKRIVELSE
Roskilde Bmx klub og dets indholdsleverandører kan i intet tilfælde gøres erstatningsansvarlig for anvendelsen af http://www.roskildebmx.dk/, herunder garanterer man ikke og indestår i intet tilfælde for,
– at et hold ikke opfylder brugerens forventninger og behov.
– at http://www.roskildebmx.dk// og de herpå tilgængeliggjorte annoncer af enhver art er fejl-frie, tilgængelige, rigtige, nøjagtige, pålidelige, opdaterede, sikre, leveres rettidigt eller kan anvendes til det angivne formål. Roskilde Bmx klub og dets indholdsleverandører er således ikke erstatningsansvarlig for direkte tab, følgeskader, herunder driftstab, mistet avance og indirekte tab, som kunden, kundens aftagere/klienter/kunder eller tredjemand lider på grund af fejl ved en annoncetekst eller billede brugere, som ikke kan acceptere det anførte, bedes ophø-re med enhver anvendelse af Roskilde Bmx klub ydelser samt forlade hjemmesiden. Ethvert link til tredjemands hjemmeside er uden ansvar for Roskilde Bmx klub. Roskilde Bmx klub påtager sig intet ansvar for eventuelle skader hos brugeren som følge af brug af Roskilde Bmx klub ydelser på http://www.roskildebmx.dk/

KLAGER OG REKLAMATIONER
Hvis du ønsker at reklamere, kan du henvende dig til:

Roskilde Bmx klub
Martin Gardezi Aggergaard
info@roskildebmx.dk