VIGTIGT: Omkring træning i den kommende tid


Roskilde den 11.marts 2020

Kære alle sammen,

Henset til den seneste udvikling i forhold til at begrænse smitte af Coronavirus i Danmark, har bestyrelsen besluttet, at Roskilde BMX suspenderer alle aktiviteter i den kommende periode – hvor vi forventer, at det i hvert fald bliver de kommende 14 dage.

Det betyder helt konkret, at træning, planlagte arrangementer, arbejdsdage, møder osv. suspenderes. Vi er opmærksom på, at mange af vores børn formentlig vil blive lidt rastløse i den kommende periode, men vi ønsker ikke at tage unødige risici i vores klub. Husk at man f.eks. ikke behøver afholde sig, fra en lille tur på BMX cyklen ude på vejen, hvor man øver små tricks.

Lige så snart bestyrelsen ved mere, vender vi retur med en opdatering.

På vegne af bestyrelsen.