Nye corona-restriktioner


Kære alle sammen,

I forlængelse af regeringens sidste udmelding vedr. begrænsning af smitte, har bestyrelsen dog besluttet, at alle tre hold fra og med imorgen holder “vinter” pause året ud.

Det er super ærgerligt, da vi har brug for fysisk aktivitet og fælleskab, men samtidig er det fornuftigt, at vi gør alt for at nedbringe smitten, så vi kan få jul med vores nærmeste.

Trænerne og bestyrelsen opfordrer til, at I alle forbliver aktive. Går ud på vejen og leg på jeres cykler – f.eks. kør manuel eller spurter. Hvis I laver nogle fede videoklip, så sende dem gerne på bane@roskildebmx.dk, og så vil Anders bruge materialet til nogle fede opslag på vores officielle Facebook side og Instagram profil.

Bestyrelsen vender retur i slutningen af året – når vi ved mere – hvor vi kommer med en melding, omkring hvordan og hvornår vi konkret starter op igen.

Bestyrelsen er gået i tænkeboksen omkring, hvordan vi kan pleje fællesskabet i denne anderledes tid – hvor vi bl.a. jo normalt har jule- og nytårsarrangement. Hvis der er nogle som har gode ideer, og også meget gerne lyst til at involvere sig, må man meget gerne sende en mail til susan@roskildebmx.dk og så koordinerer Susan

– og forhåbentlig kan vi lave noget sjovt.

På vegne af bestyrelsen

Martin