National Cup 3+4 i Aars


National Cup i Aars
Mange af jer har nok allerede set at der nu er blevet åbnet for tilmelding til 3. og 4. afdeling af National Cup i Aars. Tilmelding er ikke som den plejer, men der er vedhæftet en guide sendt på email. Skynd jer ind og tilmeld jer!

Racecamp d. 2-4 Juli
Der er tilmeldingsfrist for Race camp 2018 søndag d. 10/6. Herefter åbnes der op for andre klubber, så skal du have en plads på campen med den dygtige franske træner, Romain Melin, så er det nu! Christine Skjold vil assistere Romain og Nicoline Madsen vil også deltage i race campen (Det er Nicoline’s træner i Frankrig). Så kom ud og få noget sjov bmx i ferien 🙂

Tilmelding på: http://tilmelding.roskildebmx.dk/

Bemærk: Der vil være lukket for normal træning i hele denne uge op til DM da der er Roskilde Festival og det kræver dermed armbånd at komme ind.