Adgang til BMX banen under Roskilde Festivalen


Så er Roskilde festivalen 2018, så småt ved at komme i gang. Det betyder som altid (fristes man til at sige) nogle udfordringer, når vi har en BMX bane placeret midt i det hele! Der er dog heldigvis ikke tale om uoverskuelige udfordringer 🙂

Ane har gjort et stort stykke arbejde, for at Roskilde BMX skal have de bedste vilkår under festivalen – det er lykkes rigtig godt.

Følgende er gældende fra d.d. og frem til festivalen er slut:

– Medlemmer af Roskilde BMX har adgang til BMX banen (Darup Idrætsanlæg) i hele perioden. Der kræves ikke armbånd – man siger blot at man skal til BMX.
– Medlemmer af Roskilde BMX kan medbringe deres bil ind til BMX banen. Undtagelsesvis skal vi have bilen med helt ind til BMX banen, og ikke parkere på parkeringspladsen (som normalt). Der kræves ikke kørselstilladelse – man siger blot at man skal til BMX.
– Adgangsforholdene er begrænset under festivalen. Hvis man er gående kan man komme fra enten stien (Darupvang) som går fra Ringstedvej hen til Darupvej (under motorvejen og forbi skaterområdet) eller via indgangen som er placeret syd på Darupvejen. Hvis man kommer i bil, kan man KUN komme via indgangen som er placeret syd på Darupvejen. Gældende for både biler og gående, så vil flere indgangen være spærret (f.eks. Maglegårdsvej og indgangen som er placeret øst på Darupvejen).

Når man møder vagtpersonale ved enten indgangen placeret syd på Darupvejen eller ved selve indgangen til Darup Idrætsanlægget, så siger man at man skal ind til BMX. Hvis vagterne siger at det må vi ikke, og det kender de ikke noget til, så skal man venligt bede dem om at ringe til deres Supervisor (der kan være vagter som ikke kender aftalen – men alle supervisor burde kende til aftalen). Vi optræder altid venligt over for vagtpersonalet, også selv om de indledningsvis ikke lukker os ind – vi skal huske at de blot passer deres opgave.

Alle bedes være opmærksom på, at der i næste uge afvikles Racecamp mandag til onsdag kl. 0900 – 1500, hvor der kun er adgang på banen, for dem som er tilmeldt.